Een bingo met de hoogste Full House prijs ooit! Aanstaande maandag 13 februari bij Diamonds Are Forever Bingo, met een fantastische hoofdpijs van €7.500!,- Tussen 20:00-22:00 is de gegarandeerde Full House prijs van elke bingo ronde €400, waarvan dus op een nog onbekend tijdstip 1x €7.500. Verder maak je bij de livestream van Onetime 3x kans op 2 kaartjes voor de Huishoudbeurs. Lady Diamond deelt deze uit!

14 februari is de Dag van de Liefde, oftewel Valentijsdag! Wat is er nou beter dan deze avond door te brengen bij tombola?  Lekker bingo spelen met andere spelers en tegelijk ook nog kans maken op de speciale Full House prijs van €214! Wees er van 20:00 tot 22:00 gezellig bij!

Meer informatie

Heb je deze Bingo website al bezocht? Als jij een echte Bingo liefhebber bent, zou ik snel even een bezoekje brengen! Het laatste Bingo nieuws, Bingo uitleg/tips, een Bingo quiz en nog meer leuke dingen vind je op OnlineBingoClub.nl. Meer dan 100 grote winnaars in de afgelopen week! Opvallend veel winnaars daarvan komen van de populaire Arcade Game Kosmos. Check hier alle weekwinnaars! Volgende week staat er sowieso iemand met €7.500 achter zijn/haar naam bij de weekwinnaars. Ga jij dat zijn? 😏