Vandaag op 11-11 is het Singles Day! Dit is de dag waarop alle singles het vrijgezelle leven vieren! Ben je helemaal happy single? Kom dan vanavond naar de Singles Day bingo in bingo90! Tussen 20:00-22:00 hebben we een hele mooie gegarandeerde Full House prijs van €150!

We gaan maandag 14 november helemaal los bij Bingo75 Fuifje! Op deze gezellige avond maak je ook nog eens kans maakt op de gegarandeerde Full House prijs van €150! Let op: het fuifje is bij bingo75. Er worden dus niet 10, maar 12 bingo games per uur gespeeld! Dat betekent extra kans op prijzen! Op naar een avond vol leuke chatgesprekken met andere spelers en de CMs!

QUIZTIME!

2 keer per week gaan we een uur lang quizzen voor goodies! Dit gaan we elke zaterdag- en zondag middag doen tussen 14:00 en 15:00. Maar liefst 4 weken op rij! Zaterdag 12 november is de eerste quiz-ronde in de chat. Welke goodies wil jij graag winnen?

WK Voetbal

Het WK voetbal start bijna. Met de WK Landen Bingo van tombola heb je altijd prijs, want iedereen wint! Ga je voor Duitsland, Brazilië, Nederland of voor een ander land? Kies je favoriete land en krijg gegarandeerd €1. Als jouw gekozen land het WK wint, dan win je €5 speelgeld! Klik op de button hieronder om je gratis aan te melden. Tot 20 november kun je je land kiezen. Succes!

Maar liefst 91 winnaars deze week! Zo zien we dat er 2 hele mooie bingo90 Jackpots zijn gevallen, maar dat er ook veel winnaars bij Feniks zijn! Klik op de button hieronder voor alle weekwinnaars.