Poker After Dark vanaf 30 december te zien bij RTL 7

Goed nieuws voor alle pokerfans, want vanaf 30 november brengt RTL7 het populaire Poker After Dark op de buis. En daarmee komt er een eind aan een periode waar, door aangescherpte regelgeving ten aanzien van kansspelen, pokeren niet op de Nederlandse televisie te zien was.

Bij Poker After Dark volgt de kijker tijdens een enkele uitzondering een week lang spelers aan de pokertafel. De inzetten beginnen laag, maar dat verandert natuurlijk gedurende de uitzending. Het programma wordt gesponsord door GGPoker en voor de Nederlandse kijker voorzien van een nabewerking. Poker After Dark bestaat al ruim 20 jaar en wordt in de Verenigde Staten uitgezonden door NBC. Er worden 17 afleveringen van Poker After Dark door RTL  uitgezonden en afhankelijk van het success van het programma zullen er mogelijk meer afleveringen volgen.

De eerste uitzending staat dus gepland voor 30 december om 00:50 en een herhaling is te zien op 1 januari bij RTL5.  In deze eerste uitzending nemen een aantal bekende namen uit de pokerwereld het tegen elkaar op. Dan Smith, Scott Seiver, Matt Berkey, MJ Gonzales, Zach Franzi, en Jake Daniels zullen ongetwijfeld op scherp staan wanneer ze tegenover poker legende Daniel Negreanu (tevens ambassadeur van GGPoker) plaatsnemen.

GGpoker is het grootste poker platform

Van alle bekende poker platformen is GGPoker zonder twijfel de grootste. En dat is best opmerkelijk, want het platform bestaat nog niet zo heel lang. In 2017 werd GGpoker gestart en vanaf 2021 toen de vernieuwde wetgeving voor het aanbieden van online kansspelen in Nederland werd geïntroduceerd, is het platform ook voor Nederlandse pokerfans toegankelijk.

Het platform beschikt dus over een geldige licentie van de Kansspelautoriteit. GGpoker biedt regelmatig bonussen en andere promoties aan en men kan er terecht op een enorm aantal verschillende soorten pokertafels of deelnemen aan toernooien.

 

 

 

Meer artikelen uit de kennisbank

Langer spelen door ‘verliezen vermomd als winsten’

Langer spelen door ‘verliezen vermomd als winsten’

Verliezen die vermomd zijn als winsten komen vooral voor bij videoslots, bingo, keno en videopoker. Het zijn combinaties van symbolen, getallen of kaarten die wel een winstbedrag opleveren, maar waarbij het bedrag dat je wint, lager is dan het bedrag dat je hebt...

De zin en onzin van het Return To Player percentage

De zin en onzin van het Return To Player percentage

Een belangrijk element dat door spelers vaak als eerst bekijken, wanneer zij een nieuw spel op het oog hebben, is het Return To Player percentage (RTP).  De RTP wordt vaak gezien als een belangrijk indicator waarmee je als speler enig inzicht verwerft in je...